Automaatio

"Automaatiojärjestelmä on rakennuksen eri osa-alueiden keskipiste, jolla pyritään varmistamaan viihtyisät ja turvalliset olosuhteet, sekä optimaalisen energiankulutuksen." - Jari Kokkinen

 

Kiinteistöautomaation tarkoituksena on optimoida ja valvoa kaikkia kiinteistön lämmitykseen, jäähdytykseen, ilmanvaihtoon ja valaistukseen liittyviä ohjauksia. Rakennuksen tulisi siis pysyä aina sopivan lämpöisenä ja ilmamäärän vaihtuvuuden oikeana tarvittavalle ihmismäärälle ilman, että kenenkään tarvitsee säätää mitään olosuhteiden muuttuessa. Hyvin toteutettu kiinteistöautomaatiojärjestelmä lisää kiinteistön energiatehokkuutta, kun taas heikosti toimiva automaatiojärjestelmä voi olla todellinen energiasyöppö.


Asennamme, huollamme ja ylläpidämme

Rakennusautomaation avulla on mahdollista ohjata kiinteistön kaikkia taloteknisiä järjestelmiä - älykkäämmin yhdestä käyttöliittymästä. Järjestelmistä saadaan paras hyöty irti ja osaoptimointi vähenee, kun kiinteistöä voidaan ohjata ja käsitellä kokonaisuutena.

Rakennusautomaatio toimii kuin aivot, se ohjaa ja optimoi kaikkia olosuhteita kiinteistön käyttäjän parhaaksi. Kiinteistöstä kerätyn reaaliaikaisen datan ja historiatiedon avulla on mahdollista ennustaa kunnossapidon tarpeita sekä optimoida energiaresursseja, olosuhteita ja parantaa käyttäjäkokemusta.


Asiakas­referenssit


 

Ota yhteyttä

Jari Kokkinen

LVI-esimies, IV-projektit
040 095 6024
jari.kokkinen(ä)wickholm.fi