Yrityspalvelut

 

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja julkishallintoa kestävän rakentamisen periaatteella ja meidät tunnetaan siitä, että teemme työt ja urakat aina valmiiksi.


Urakointi

Urakointiosastoomme kuuluvat putki- ja ilmanvaihtourakointiosastot, jotka palvelevat pääasiassa rakennusliikkeitä, kauppaliikkeitä sekä yhteiskunnallisia tahoja mm. rakentamalla kouluja, päiväkoteja, toimitiloja sekä hoivakiinteistöjä. Merkittävimmät hankkeemme ja samalla taidonnäytteemme ovat sairaalahankkeet. Vahvuutemme rakentamismarkkinoilla on hyvinvoiva henkilökunta, joka tuottaa yhteistyökykyistä, asiallista ja ammattitaitoista talotekniikkapalvelua. Arvomme tähtäävät aina lopullisen asiakkaan etuun, joka vaatii laajaa yhteistyötä. Siksi meillä on laaja ja laadukas kumppaniverkosto, joka käsittää alihankkijat, suunnittelijat, asiakkaat ja asiakkaiden edustajat, valvojat, viranomaiset, materiaalitoimittajat sekä koulutustahot. Osaamiseemme kuuluvat myös KVR-urakointi sekä projektinjohto- / tavoitehintaurakointi.

Lue lisää

Huoltopalvelut

Huolto-osastomme toteuttaa vahvalla ammattitaidolla ja nopealla vasteajalla kiinteistösi elinkaareen kuuluvat LVIAS- vuosihuollot, -nuohoukset, talotekniikan kuntokartoitukset ja energiansäästöinvestoinnit mm. lämpöpumpputekniikan avulla. Yhtiöllämme on vahva osaaminen mm. kauppaliikekiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä toimenpiteistä. Meidän huolto- ja urakointiosastomme ovat jatkuvasti yhteistoiminnassa keskenään antaen toisilleen kehittymis- sekä resurssituen. Meidän kanssa tekeminen ei välttämättä tarvitse päättyä takuuajan loppumiseen! Olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme koko elinkaaren ajan, alkuinvestoinnista jatkuvaan ylläpitoon, tilamuutoksiin sekä saneerausinvestointeihin.

Lue lisää

Sairaalaratkaisut

Olemme kartuttaneet runsaasti kokemusta ja osaamista sairaalarakentamisessa. Olemme toteuttaneet Helsinkiin Omasairaalan (valmis 2014), Kotkaan Kymenlaakson keskussairaalan (valmis 2020), Lahteen Päijät-Hämeen keskussairaalan (valmis 2022) sekä Kouvolaan Ratamo-sairaalan (valmis 2022).

Lue lisää

Automaatio

Kiinteistöautomaation tarkoituksena on optimoida ja valvoa kaikkia kiinteistön lämmitykseen, jäähdytykseen, ilmanvaihtoon ja valaistukseen liittyviä ohjauksia. Rakennuksen tulisi siis pysyä aina sopivan lämpöisenä ja ilmamäärän vaihtuvuuden oikeana tarvittavalle ihmismäärälle ilman, että kenenkään tarvitsee säätää mitään olosuhteiden muuttuessa. Hyvin toteutettu kiinteistöautomaatiojärjestelmä lisää kiinteistön energiatehokkuutta, kun taas heikosti toimiva automaatiojärjestelmä voi olla todellinen energiasyöppö.

Lue lisää

Lämpöpumput

Toimimme Suomen suurimman LVISK-tukkuliikkeen kumppanina saksalaisten Dimplex-lämpöpumppujen osalta. Meiltä saat kattavan asiantuntemuksen, tehtaan tuen ja oikein mitoitetut lämpöpumput kiinteistöösi. Hoidamme myös Dimplex-pumppujen huollot ja korjaukset sekä etäseurannan pilvipalvelun avulla. Kaikki lämpöpumput kohteeseesi suunniteltuna, asennettuna ja huollettuna!

Lue lisää