Kotitaloudet

Toteutamme omakotitalon putkihuollot, ilmanvaihtohuollot, nuohoukset, lämpöpumppuasennukset ja muut LVI-työt Kouvolan seudulla ja lähialueella mm. Kouvola, Kuusankoski, Elimäki, Valkeala, Jaala, Myllykoski sekä Iitti. 

Palvelemme Kouvolan alueen kotitalouksia ammattitaitoisesti ja tehokkaasti Kuusankosken toimipisteeltä käsin. Meillä on Kuusankosken keskustassa kivijalkamyymälä, jonne ovat tervetulleita niin ammattilaiset kuin kuluttajatkin. Tule neuvottelemaan kotisi LVI-remonteista ja -huolloista. Samalla voit valita vaikkapa uudet kalusteet kylpyhuoneeseesi. Meiltä saat palvelua!


Palvelumme

  • Putki- ja ilmanvaihtohuollot
  • Ilmanvaihtokanavien nuohoukset ja puhdistukset
  • Myymälästämme saat erikoisimmatkin LVI-tuotteet palveltuna

Rahoitus

Saat hankinnallesi rahoituksen kätevästi suoraan myyjältäsi. Valitset vain itsellesi sopivan kuukausierän ja annat myyjän hoitaa loput.

KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko 5 000 euron (kertaluotto) keskimääräiselle luotolle 82 kuukauden laina-ajalla
on 11,01 %, kun nimelliskorko on 7,40 %. Luottohinta on 7 018,16
, johon sisältyy 7 € laskutuspalkkio kuukaudessa ja luoton perustamismaksu 50 €. (Tilanne 02/2016). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

HAE OP RAHOITUS

Lataa esite

Lisätietoa rahoituksesta: Jessica Heikuksela
044 752 6214, jessica.heikuksela(ä)wickholm.fi

 


Ota yhteyttä

Valtteri Niskanen

Huoltopäällikkö
044 742 5435
valtteri.niskanen(ä)wickholm.fi