Toimisto puh. 05 377 6961  Myymälä puh. 05 328 0323

  • Tarjoamamme palvelut

    Urakat, projektit ja huollot luotettavasti kokemuksella.

Takaisin

Putkityöt: 

Wickholm Talotekniikka toteuttaa niin pienet kuin suuret kohteet vahvalla ammattitaidolla ja laadulla aina omakotitalosta sairaalaan. Putkiosasto koostuu hyvin koulutetusta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Osasto jakaantuu huoltotöihin ja urakointiin.

Osaston päällikkönä toimii Anssi Lilja, joka on suorittanut LVI-insinööri (AMK) tutkinnon Mikkelissä ja valmistunut vuonna 2009. Anssilla on myös a-vaativuusluokan kiinteistöjen kaukolämpöasennustöiden vastaavan työnjohtajan pätevyys. Osasto sijaitsee Kuusankoskella Lukionkuja 1:ssä. Samoissa tiloissa toimii myös LVI-myymälä sekä peltipaja.

Putkihuolloista vastaa Mika Niemelä työteknikon pätevyydellä. Mikan ammattitaidolla ja putkiasentajilla ratkeaa vaikeimmatkin putkisto-ongelmat. Huolto toimii tehokkaasti Kouvolan talousalueella oman myymälän ja varaston ansiosta. Mika hoitaa myös pienet omakotitalourakat.

Urakoinnissa toimii Mika Toikka työteknikon pätevyydellä sekä vuonna 2017 työteknikkokoulutuksen aloittanut Jesse Tvilling. Wickholm Talotekniikka toteuttaa niin pienet kuin suuret kohteet vahvalla ammattitaidolla ja laadulla aina omakotitalosta sairaalaan. Urakoinnin tukena tarjouslaskijana toimii laajan kokemuksen omaava LVI-insinööri Kari Kiiski. Kari hoitaa tarjouslaskennan ohessa myös puolustusvoimien huoltosopimukseen liittyvät työt.

Putkiosaston liikevaihto (2017) oli n. 4 miljoonaa euroa.


Palvelut

  • Julkishallinnon putkistosaneeraukset
  • Taloyhtiöiden putkistosaneeraukset
  • Teollisuuden putkistosaneeraukset
  • Kotitalouksien putkihuollot

 

Yritysasiakkaat

Anssi Lilja uusi

Anssi Lilja
044 747 1176
anssi.lilja@wickholm.fi

Kotitaloudet

mika niemela2

Mika Niemelä
044 300 2590
mika.niemela@wickholm.fi

Referenssit

Kotkan keskussairaala
Kotka 2017 - 2019

Oma sairaala
Helsinki 2012 - 2014

Porvoon keskuskeittiö
Porvoo 2016 - 2017